Новини

Поведінка Брітні Спірс начебто нагадує її стан 2008 року

19 апреля 2019

На тлі спекуляцій про те, що Брітні Спірс відправили до реабілітаційного центру проти її волі, у новому звіті йдеться наполягають: рішення було необхідним. Поведінка виконавиці нагадувала ту, яку в неї помітили під час психічної кризи 2008 року. Співачці начебто було так погано, що її команда вирішила: якщо Спірс якнайшвидше не звернеться по професійну допомогу, то навряд житиме довго.

За словами джерела, котре наголошує на своїй обізнаності в ситуації, оточення Брітні Спірс помітило тривожні сигнали (про це написали у виданні «The Blast»). Співачка, мовляв, вийшла з-під контролю під час переговорів щодо свого нового житла в Лас-Вегасі. Зазначають, що кожному, хто з нею спілкувався, було зрозуміло: артистка не приймала призначені ліки. До того ж вона взяла з собою неправильну суму.

Як іще повідомили, психічне здоров’я виконавиці «…Baby One More Time» було настільки кепським, що її батько Джеймі Спірс вирішив спрямувати доньку до психіатричної установи.

Брітні повідомила про своє рішення виділити час на оздоровлення 3-го квітня. Тоді вона виклала в Інстаграмі зображення з написом «Полюбіть дбати про себе, свій розум, тіло та дух», яку підписала: «Нам усім потрібен час на те, щоб приділити увагу собі».

Як ішлося в публікаціях ЗМІ, артистка зареєструвалась в психіатричному шпиталі Лос-Анджелеса.

Спекуляції про те, що лікування знаменитої білявки примусове, нещодавно спричинила її мати Лінн Спірс. Остання вподобала чимало публікацій, у яких шанувальники вимагали випустити співачку на свободу. «Звільніть Брітні, її голос, її життя!» – ідеться в одному з коментарів.