Новини

Повідомляють, Леді Ґаґа працює над новою музикою з бойфрендом Деном Гортоном

27 августа 2019

33-річна виконавиця зустрічається з 37-річним аудіотехніком після того, як у лютому розбіглася з колишнім нареченим Крістіано Каріоно. Тепер, кажуть, пара тісно співпрацює над новими мелодіями попсуперзірки у її маєтку в Голлівуд-Гіллс, власником котрого колись був покійний сатирик Френк Заппа.

Джерело розповіло для колонки «Bizarre» газети «The Sun»:

«Більшу частину серпня Ґаґа чимало працювала над новою музикою, і це було дуже цікаво, оскільки студія нині розташована в її власному будинку. Ден іще не цілковито переїхав, але він проводить там багато часу й тісно співпрацює з її командою».

Гага, каже джерело, у піднесеному настрої після початку нових стосунків з Гортоном, який допомагав їй готувати шоу в Лас-Вегасі: «Хоча вона дуже зайнята, останнім часом видається щасливішою».

Стосунки набирають обертів. Але Ґаґа не бажає поспішати з Деном, який працював із Камілою Кабелло, Бруно Марсом, Джастіном Тімберлейком, KISS, Ленні Кравіцом та Джеєм Зі, оскільки все лише на ранньому етапі.

Друзі співачки кажуть, що вона повністю відійшла від гірких почуттів після розколу з Крістіаном.

«Уся увага була прикута до фільму [«Народження зірки»], і на розкол із Крістіаном залишалося небагато. Вона двічі тікала до Мексики з друзями, просто щоб виїхати з Лос-Анджелеса. Здавалося, вона втомилася і була дещо похмурою».

Це буде нова музика гітмейкерки «Million Reasons» відтоді, як вона видали збірку саундтреків «A Star Is Born», до котрої потрапив проривний сингл «Shallow».

Наразі останнім студійним альбомом артистки є «Joanne» за 2016 рік.