Новини

Повідомляють, що Майлі Сайрус знімається в серіалі

14 ноября 2018

Пишуть, що Майлі Сайрус долучилася до знімань «Чорного дзеркала». П’ятий сезон науково-фантастичної дистопії мають представити глядачам у грудні. Нині виконавиця «Wrecking Ball» перебуває в Кейптауні, Південній Африці. Саме там відбувається фільмування.

ЗМІ повідомили про початок екранізації п’ятого сезону на початку цього року. Знімання почали в квітні на півдні Лондона.

Автор ідеї серіалу та його продюсер Чарлі Брукер не поспішав із офіційними анонсами. Річ у тім, що політичні події в США й Великобританії дуже відволікали його під час написання четвертого сезону, тож він не знав, чи не повториться ця ситуація.

«Як і чимало людей у той час я реагував на дійсність так: «А нехай йому грець!». Я просто маю схилити голову над столом і, трясця, писати, бо світ вирішив вибухнути! А давайте перевіримо, чи зможу я набрати цей текст до того, як упаде довбаний метеорит. Що буде далі? Астероїд? Не знаю. Я не здивувався б, якби навіть довбаний фарш виліз із упаковки та почав гуляти вулицями».

Якщо повернутися до Сайрус, то співачка в липні виклала знімок, на якому зафіксовано її роботу з Раяном Адамсом у студії. Нині світлину видалено зі сторінки виконавиці в Інстаграмі. Глобальне очищення обліківки наштовхнуло користувачів на припущення, що співачка готується до релізу нової музики.