Новини

Повне оновлення М1! Презентація нового ТВ-сезону відбулася! (Фотозвіт)

21 сентября 2017

Ведучими вчора стали старожили М1 — Поліна Логунова і MR. Sunny. Вони розповіли гостям про те, які зміни очікують на глядачів і представили нових ведучих — Олега Кензова, Мілу Єрємєєву та Андрія Трушковського. Саме ця трійка разом з четвертою співведучою — Поліною Логуновой — з вівторка до суботи з 18:00 будуть в ефірі нового вечірнього «ПОП-конвеєр Шоу». Новачки пройшли обряд «посвячення». Гостям вечірки це так сподобалося, що вони не хотіли відпускати хлопців зі сцени. Олег Кензов не розгубився і заспівав кілька пісень.

Спеціальним гостем заходу стала чарівна Alloise, яка разом зі своїми музикантами, подарувала свої кращі композиції гостям заходу. А MR. Sunny в кінці вечора відіграв ексклюзивний DJ-сет.

До слова, оновлення торкнуться всього телевізійного ефіру М1. Ранкове шоу «Guten Morgen» тепер також виходиме з вівторка до суботи з 8:00. Його ведучими стане зоряна четвірка М1 — Оля Цибульська, Даша Коломієць, Денис Христов і Нікіта Добринін.

Також на глядачів М1 очікує 12-годинний прямий ефір, нова «картинка» формату 16:9, можливість в будь-який момент live-ефіру додзвонитися в студію — поспілкуватися з ведучими, передати привіт або виграти подарунки.

Тим, хто не був у той вечір з М1, залишається дочекатися першого листопада. Саме цього дня стартує новий сезон М1.

Дивіться наш фотозвіт! Шукайте себе на фото!