Новини

Представники Адель підтвердили, що після п’ятирічного перерви співачка видасть свіжу музику

20 января 2020

Гітмейкерка «Hello» не видавала композицій з 2015-го року, коли представила третій студійник «25». Але згідно з «Music Week», її менеджер Джонатан Дікінс й агентка Люсі Дікінс натякнули, що нова музика вже не за горами.

«Чим швидше, тим краще», – зазначив Джонатан.

Дует родичів також розповів про те, як вони поодинці вперше відкрили для себе гітмейкерку «Someone Like You» і почали працювати з нею без відома одне одного.

Джонатан пригадав:

«Хтось сказав мені, що я маю з нею ознайомитися. Тоді мій будинок був мені за офіс, і вона прийшла на чай. Там я з нею й познайомився й ми почали працювати разом».

Люсі додала:

«Я познайомився з нею через друга, який прийшов із нею, і я ніколи цього не забуду. Вона сказала, що співачка, і запитала: «Хочеш диск?» Я відповіла «так» і вона звернулася до іншої людини зі словами: «Агов, поверни-но мені мій диск, я хочу віддати його їй». І після того, як я прослухала першу пісню, то відповіла, що це неймовірно, тож зателефонувала Джонатану».

Раніше шанувальники припускали, що зірка видасть нову музику торішнього жовтня, але чутки виявилися помилковими.

До слова, зіркову мати, яка 2019-го розлучилася з чоловіком Саймоном Конекі, нещодавно заскочили на відпочинку з Джеймсом Корденом і Гаррі Стайлсом.