Новини

Прем’єра треку від KiRA MAZUR: “Я готова до нової себе!”

22 апреля 2019

За час творчого шляху співачка KiRA MAZUR пройшла певний непростий шлях. І зараз сама виконавиця стверджує: вона готова до нової себе і до нового етапу в житті! Артистка “M1 Agency” презентує авторський трек “Мама казала”, весняну, легку пісню про кохання. І зазначає: вона стала набагато жіночнішою, ніжнішою та щиро радіє таким змінам!

– Наша команда взяла тайм-аут на кілька місяців після Національного відбору “Євробачення”. І тепер я готова представити нову пісню! Для мене “Мама казала” – пісня з подвійним змістом… Про час, про любов, про життя, про глибину… Мої слухачі точно зрозуміють, про що мова, а нова для мене аудиторія… Думаю, теж все зрозуміє, – посміхається KiRA MAZUR.

KiRA MAZUR – одна з найбільш неординарних виконавиць сучасної української музики. Її творчість вирізняється еклектичним стилем: поєднанням елементів українського фолку з різними напрямками музики, яке доповнює унікальний голос та оригінальна манера виконання! Її музику поза існуючих форматів по праву можна назвати новаторською!

Трек KiRA MAZUR «Мама казала», записаний на # M1STUDIO, вже доступний до прослуховування на всіх цифрових майданчиках.

KiRA MAZUR – “Мама казала”

RELEASED BY #M1PUBLISHMENT

#M1AGENCY