Новини

Прибуток від товарів – на доброчинність: кого підтримає Селена Ґомез?

7 апреля 2020

27-річна виконавиця «Lose You to Love Me» повідомила в понеділок про вихід делюкс-версії свого альбому «Rare». Як Селена зазначила в інстаграмі, розширена платівка прибуде в четвер, до неї потрапили три нові пісні. Серед останніх – композиція «Boyfriend», котрою Ґомез дражнила під час промо-туру «Rare».

«Делюкс-версія Rare, у котрій є «Boyfriend», «She» і «Souvenir», вийде 9-го квітня. Ви можете попередньо приберегти це й дізнатися більше про те, як здійснити пожертви у фонд «PLUS1 COVID-19» у моєму розділі «біо»», – зазначила вона поряд із обкладинкою «Rare Deluxe».

У довгому дописі співачка поділилася, що писала «Boyfriend» задовго до кризи, і наявність партнера – не головний пріоритет для неї.

«Ми написали це задовго до нашої нинішньої кризи, але в контексті сьогодення я хочу сказати відверто: супутник не вгорі мого списку пріоритетів. Так само, як і решта світу, під час цієї пандемії я молюся про безпеку, єдність і відновлення», – підсумувала знаменитість.

В офіційній мерч-крамниці Селени додали новий банер із написом:

«Долар від кожного проданого товару буде спрямований на підтримку фонду «PLUS1» заснованого для підтримки тих, хто в нашому суспільстві найбільше ризикує під час пандемії Covid-19. Ви також можете пожертвувати у фонд просто тут».