Новини

Прінс ненавидів музику Кеті Перрі й Еда Ширана

28 октября 2019

В архівах гітмейкера «The Purple Rain», який спочив 2016-го у віці п’ятдесяти семи років, серед світлин і рукописних текстів натрапили на несподівані нотатки. Вони лежали в будинку виконавця в Міннесоті.

За даними журналу «The Guardian’s Weekend», садиба Прінса розглядала масивний архів, прагнучи отримати прибуток. Видання надрукувало фрагменти зі знайденого.

В одному з уривків покійний артист охарактеризував стан музичної індустрії, не оминувши увагою медіаконгломерати, що керують сучасним радіо:

«Нам потрібно сказати їм, що вони продовжують заштовхувати Кеті Перрі й Еда Ширана нам у горла, і нам це не подобається, хай там скільки разів вони це програють».

За перетворення колекції на книжку «The Beautiful Ones» узявся Ден Пієпенбрінґ, якого виконавець запросив перед своєю смертю працювати над мемуарами. Вони об’єднували зусилля три місяці аж до самого спочинку Прінса. Про пошук артефактів Ден розповів:

«Сумарна кількість паперів дивувала… В одній кімнаті ви знайдете щось з 1979-го, і в межах витягнутої руки водночас було б щось із 2002 року. Це здалося дуже особливим і вельми особистим».

Книжка «The Beautiful Ones» буде видана вже завтра, 29 жовтня.