Новини

Пристрасть і танці на столі: Туве Ло представила кліп на пісню «Are U Gonna Tell Her?»

30 января 2020

Туве Ло поділилася свіжим відео на пісню «Are U Gonna Tell Her?» із альбому 2019-го року «Sunshine Kitty». Ви можете переглянути кліп нижче.

У музичному ролику показана пристрасна зустріч пари в ресторані. Вони проносяться приміщенням і жваво танцюють під спів Zaac’а та Туве.

Екранізацію готували в Сан-Паулу (Бразилії).

На початку цього місяця Туве Ло натякнула, що в майбутньому може відбутися співпраця з головною переможницею «Греммі 2020» Біллі Айліш. А ще несподівано видала дві нові пісні після співпраці з колегою та братом Айліш Фіннеасом О’Коннеллом.

Про треки «Bikini Porn» і «Passion And Pain Taste The Same When I’m Weak» стало відомо з офіційної інстаграм-сторінки шведської виконавиці минулого тижня. Нині в інтерв’ю для «The Daily Star» Ло зазначила, що налаштована на об’єднання зусиль із Айліш, і сподівається, Фіннеас допоможе їй із цим.

«Мені б хотілося працювати з Біллі. Фіннеас неймовірно талановитий, вони, очевидно, талановита сім’я, я б із задоволенням… Але я поважаю, що вона робить свою справу, вона і Фіннеас роблять все разом, так що побачимо», – сказала Туве.