Новини

Приватний літак Карді Бі здійснив вимушене приземлення

27 ноября 2018

Виконавиця пісні «Bodak Yellow» поверталася з Лос-Анджелеса до рідного Нью-Йорка, аж тут одному з пасажирів знадобилася екстрена медична допомога. Це повідомляє ресурс «TMZ».

Пілот мав здійснити позапланову зупинку в Чикаго, щоб медики могли подбати про хворого пацієнта, який не належав до оточення Карді. Сердита гіп-гоп-зірка вилила в Інстаграм Сторіс невдоволення через затримку.

«Я застрягла в Чикаго, нам довелося здійснити аварійну посадку», – пояснила вона у відеозаписі.

Карді також поскаржилася на приватних авіаперевізників. Мовляв, коли користувалася комерційними авіакомпаніями, то з такими проблемами ніколи не стикалася.

Одначе скарги Карді, схоже, не почули її менеджери. Щоб своєчасно доставити її до місця призначення, вони замовили виконавиці під кінець мандрівки гелікоптер.

«Із приватного літака я пересіла на комерційний рейс, а тепер – до гелікоптера, – розповіла шанувальникам артистка в наступному відео. – І ніхто не скаже, що су*а несерйозно ставиться до своєї роботи».

Карді зазначила, що нервувала під час зльоту. «О, Боже, я так боюся!» – мовила знаменитість.

Мандрівний кошмар стався у кількаденний період, коли Карді була вельми заклопотана. Виконавиця здійснила переліт до Лос-Анджелеса, щоб побути з донькою Калче – її єдиною з Offset’ом, учасником реп-гурту Migos, дитиною.

«Прибула до Лос-Анджелеса буквально на сім годин, потому маю повертатися до Нью-Йорка, – зазначила вона в публікації в недільну ніч. – Я просто втішена, що побачила свою крихітку… мама має працювати».