Новини

Пріянка Чопра назвала Ніка Джонаса «найкращим у світі чоловіком» після подарунка – автомобіля за двісті тисяч доларів

13 марта 2019

Пріянка Чопра, імовірно, – одна із найщасливіших у світі жінок. Індійська акторка, яка досі під враженнями від весілля, отримала неймовірний подарунок від свого чоловіка Ніка Джонаса. Останній подивував другу половину 12-го березня розкішною машиною.

Переможниця конкурсу «Міс Світу – 2000» не змогла приховати радощів. Зірка кіно завітала до Інстаграму, де продемонструвала дорогий автомобіль. На світлині вони з Ніком схилилися одне до одного для поцілунку, у руках тримають келихи. Для пам’ятного знімка Пріянка також прихопила свого песика.

«Коли чоловік – номер один, то дружина отримує автомобіль, – написала Чопра. – Люблю тебе, малюче!» Іще вона охрестила Джонаса «найкращим у світі чоловіком».

Пара побралася в грудні 2018-го після бурхливого роману. Вони скріпили свій союз на індуїстській і християнській церемоніях.

Нік нещодавно пожартував щодо свого, здавалося б, нескінченного весілля. На шоу Джеймса Кордена 26-річного співака під’єднали до детектора брехні та запитали, чи завершив він із цими численними шлюбними церемоніями. «Так», – зазначив Нік, після чого поліграф підтвердив правдивість сказаного. А потім артист додав: «Я усвідомив це, коли подивився на рахунок!»

До слова, виконавець нещодавно відновив із родичами гурт Jonas Brothers і представив свіжу пісню «Sucker». Щойно композиція зайняла верхівку «Billboard Hot 100», Пріянка створила твіт: «Jonas Brothers дебютували на верхівці «Billboard Hot 100»! О, Боже! Невимовно пишаюся вами, хлопці (крик усередині) @nickjonas @kevinjonas @joejonas».