Новини

Пріянка Чопра здивувала Ніка Джонаса на його день народження орендою стадіону

20 сентября 2019

Пріянка Чопра підготувала ідеальний подарунок на двадцять сьомий день народження свого чоловіка Ніка Джонаса. Актриса орендувала стадіон у Чикаго, де відбувся особливий футбольний матч.

Гравцями стали двадцятеро членів родини співака та найближчі друзі. Ідеться, зокрема, про Джо та Кевіна Джонасів і колишнього члена команди «Чикаго Бірс» Ентоні Адамса. Усі вони допомогли здійснити «Кубок Джонаса». Учасники свята вбралися в пошиті на замовлення спортивні костюми, повідомляє «TMZ».

«Мені пощастило відсвяткувати свій 27-й день народження в останні кілька днів із родиною, друзями та шанувальниками в Чикаго та Сент-Полі. Моя прекрасна дружина здивувала мене зворушливою футбольною грою з деякими моїми найближчими друзями та родиною на Солджер-філд у Чикаго», – зазначив Нік і додав, що потім на нього чекали піца, торт й інші ласощі.

Атмосфера святкування, судячи з цих його слів, позначилася й на виступі:

«Наступного дня ми дали аншлагове шоу в Сент-Полі, куди чимало з вас принесли плакати з нагоди дня народження та заспівали мені «Happy Birthday» на сцені».

Артист додав:

«Бракує слів, щоб подякувати вам усім за вибух любові та побажань до дня народження протягом останніх кількох днів. Це чимало значить – мати вас усіх у моєму житті. Я нескінченно вдячний. Уперед до двадцяти семи!»

Попвиконавець постаршав на рік у понеділок 16-го вересня.

До слова, учасник Jonas Brothers у березні привітав дружину не гірше.