Новини

Quest Pistols Show і Open Kids представили кліп «Круче всех»

21 сентября 2017

Quest Pistols Show: «Пісня «Круче всех» покликана стати справжнім поштовхом для молоді — ми хочемо, щоб вона надихала підлітків і змушувала їх вірити у свої сили. Вірити в те, що вони найкрутіші! Пісня підкреслює той стан, коли ти перебуваєш на піку. Те саме відчуття, коли ти зловив хвилю і балансуєш на ній, перебуваючи в повній гармонії з собою і розуміючи, що весь світ зараз належить тобі одному».

Режисером кліпу став відомий хореограф Денис Стульніков, який раніше працював над відео «Мокрая» і «Пришелец». Крім артистів Quest Pistols Show і Open Kids у роботі взяли участь представники різних танцювальних стилів (паппери, бі-бої, хіп-хоп танцюристи), а також баскетбольні фрістайлери, трікері, черлідери і навіть гравці в американський футбол.

Щоб створити ефект повної присутності на майданчику, режисер вдався до складного прийому — довгих постановочних кадрів.

Open Kids: «До цієї відеороботи ми готувалися близько трьох місяців, адже в зніманні взяли участь понад 150 осіб. І кожен виконував свою унікальну роль. Крім нас були танцюристи різних стилів і навіть баскетбольні фрістайлери, тому від кожного залежав успіх знятого дубля. Якщо хоча б один помилявся — всім відразу ж доводилося повертатися до вихідні позиції. Але ми, як нове покоління, впевнені, що кліп «Круче всех» не тільки порадує шанувальників, а ще раз доведе, що не потрібно боятися бути прогресивним, а просто діяти і йти вперед, незважаючи на свій вік».

Кліп «Круче всех» став відео-експериментом для учасників Quest Pistols Show і Open Kids. Його особливість полягає в тому, що з кожним переглядом знаходитимуться нові, раніше не помічені деталі, з яких і складається це насичене танцювальне шоу.