Новини

Раінна відмовляється навішувати ярлик на взаємини з A$AP Rocky

30 января 2020

Рі та A$AP Rocky спричинили чутки про примирення після її розколу з мільярдером Гассаном Джамілем. Одначе вони можуть і не оприлюднити свій роман.

Як повідомляє «The Sun», Ріанна не бажає навішувати ярлик на їхні стосунки, оскільки ще небагато часу минуло після розлучення з саудівським бізнесменом.

Підтверджуючи, що барбадоська виконавиця та репер дійсно зустрічаються після раптового примирення, джерело розповіло: пара поділяла готельний номер під час поїздки в Нью-Йорку цього місяця. Хоча «вони дійсно насолоджуються компанією одне одного», додав інсайдер, Рі та Rocky «ставляться до цього легковажно, позаяк це лише початок».

Ще обізнана особа стверджує: нині їхні взаємини справді випадкові, і співачка не замислюється над тим, чи є в неї майбутнє з A$AP’ом. «Вона новоспечена одиначка, яка розважається», – каже джерело.

Ріанна розбіглася з Гассаном після майже трьох років побачень. Незрозуміло, що спонукало колишню пару до цього. Особливо після того, як їхні взаємини стали серйознішими, коли переможниця «Греммі» перебралася до Лондона, щоб проводити більше часу з Джамілем. Експара також відпочивала з сім’єю в Капрі (Італії) торішнього літа, а в серпні Гассан приєднався до Рі, її матері Моніки та одного з братів на вечері в Санта-Моніці.

Чутки про роман із Rocky спалахнулти після того, як артистку заскочили на концерті репера в Швеції. Вони, як повідомлялося, пізніше того ж місяця влаштували романтичне побачення в Лондоні, а ще їх помітили на Yams Day 2020-го року у Великому яблуку з іншим колишнім обранцем артистки Дрейком.