Новини

Рассел Бренд хоче примиритися з колишньою дружиною Кеті Перрі

21 сентября 2017

Бажанням заховати сокиру війни Рассел Бренд поділився в інтерв’ю для «Grazia». На його думку, саме час для дружби з виконавицею «Chained to the Rhythm». Із нею він був одружений протягом року.

«Це був дуже важливий і чудовий час у моєму житті. Я не шкодую про те, що в нас із Кеті був шлюб. У мене дуже позитивні відчуття стосовно того досвіду, і Кеті – надзвичайна жінка. Я готовий і відкритий до примирення та всього такого. Бо якщо ми не можемо подолати наші тривіальні суперечки в цьому світі, яка в нас є надія?», – зазначив Бренд.

Під час інтерв’ю зірка фільму «Рок на віки» також зазначив, що він досі має татуювання на санскриті, яке вони собі набили з Кеті. «Звісно, воно досі на мені», – заперечив актор чутки про видалення підшкірного малюнка.

Рассел і Кеті зустрілися 2009-го під час знімання сцени для кінокомедії «Зірковий ескорт». У новорічну ніч того ж року вони заручилися. Їхнє весілля в гінді-стилі відбулося наступного року в Індії. Проте вже через чотирнадцять місяців Рассел подав папери на розлучення, посилаючись на непримиренні розбіжності.

У коментарі 2013 року Кеті шокувала публіку заявою, що Рассел порвав із нею посередництвом текстового повідомлення.

«Він дуже розумний чоловік, і я кохала його, коли з ним побралася. Давайте просто скажемо, що я нічого не чула від нього відтоді, як він написав мені, що розлучається зі мною 31 грудня 2011 року», – поділилася Кеті.

Нещодавно Рассел пояснив: їхній шлюб був недовговічним через неспокійний графік. «Я справді був закоханий у неї, але нам не вдавалося бачитися, – зазначив актор. – Це здебільшого не працювало з практичних міркувань… Я не хочу причиняти їй шкоди. Вона молодша за мене, вона – молода жінка. Красива, чутлива. І я дуже піклуюся про неї».

Після розриву вищезгаданих стосунків Кеті була романтично пов’язана з низкою знаменитостей, серед яких Джон Маєр, Орландо Блум та Diplo. Тим часом Рассел минулого місяця пов’язав себе шлюбними путами з матір’ю своєї дитини Лаурою Ґаллацер. Приватна церемонія відбулася в церкві Оксфордшира.