Новини

Реперові Future закидають спробу відкупитися від згадок про дитину

17 декабря 2019

Артист відмовляється визнавати малюка, який з’явився на світ у липні. При цьому, судячи з інстаграм-посту Сінді, він зв’язався з нею, щоб припинити публічне обговорення ситуації.

«Зроби це. Бо твої діти заслуговують на матір, якою вони можуть пишатися», – виклала Сінді цитату виконавця, у супроводі до котрої зазначила: «Я знаю: одного дня Ледженд буде пишатися тим, що я боролася за нього й не приймала «грошей за тишу», щоб приховати його».

Ненька пізніше видалила публікацію, але залишила результат ДНК-тесту, який свідчить про пов’язаність її сина іншими передбачуваним дітьми Future.

Паркер і мешканка Флориди Елайза Серафін, яка також позвалася до суду на репера за небажання визнавати батьківство у випадку з дівчинкою на ім’я Рейн, стали подругами та провели генетичне тестування дітей, щоб підкріпити законність вимог.

«ДНК-тестування було зроблено для визначення кровних зв’язків передбачуваних родичів. На підставі результатів, отриманих під час перелічених ДНК-тестів, імовірність кровності становить 99,999996%. Імовірність того, що вони мають спільного біологічного батька, становить 30.462.556 до 1», – ідеться в медичному документі.

Сінді також пообіцяла дбати про подальший зв’язок Елайзи та Рейдж із її сином:

«Ледженда можна уникнути. Навіть судову систему можна уникнути. Однак те, у чому можна бути впевненим, це те, що доброчинність починається вдома, і сім’я – це все, попри обставини».

Future, котрий був романтично пов’язаний з моделлю Лорі Гарві, стверджує, що у нього є лише шестеро дітей від п’ятьох різних жінок, включаючи п’ятирічного сина від колишньої нареченої Сіари, якого також назвали Ф’ючер.