Новини

Ревнощі спонукали Аріану Ґранде до насильства

2 августа 2019

Аріана Ґранде представила захопливе та водночас жорстоке відео на свіжу композицію «Boyfriend», яку підготувала з колективом Social House. Цей трек – перша нова музика виконавиці після видання «Monopoly».

Попдует Social House, до котрого належать Майкі Фостер і Скоті Андерсон, раніше працював над іншими піснями Арі. Ідеться про композиції «Thank U, Next» і «Goodnight n Go» (із її альбому «Sweetener» за 2018-й).

У відео, яке зняла режисер Ганна Люкс Девіс (також екранізувала «Breathin» і «Thank U, Next»), Ґранде та Фостер переживають ревнощі, коли спостерігають, як інші фліртують з незнайомцями на вечірці. Їхня заздрість спонукає героїв до жорстокого усунення конкуренції: Ґранде хапається за лук і стріли, а учасники Social House демонструють свої навички кунгфу.

Трюки у відео, поділилася попвиконавиця у твітті, були одними з її улюблених моментів на зніманнях. Переглядайте кліп нижче.

Напередодні прем’єри відео Ґранде влаштувала зворотний відлік у твіттері, де ще й із фанами поспілкувалася.

«Мені здається, що ця пісня відображає популярну тему в житті багатьох людей, яких я знаю. Люди воліють відчувати кохання, але не хочуть визначати свої стосунки і мають проблеми з довірою, не дозволяють собі когось любити повністю. Навіть коли бажають цього», – відповіла вона на шанувальницьке запитання про натхнення для композиції.

Артистка також зазначила, що в пісні йдеться про вразливість:

«Ми прагнули зробити щось піднесене, що передає це відчуття страху. Страху відкритися та довіряти, страху перед тим, що зроблять боляче, що тебе не вистачить для цієї людини… І водночас показати те, як почуваєшся, коли дошкуляєш комусь».

Прем’єра «Boyfriend» відбулася за кілька днів до того, як Ґранде вийде на сцену фестивалю «Lollapalooza» в Чикаго. Потім вона розпочне свій тур Великобританією й іншими європейськими країнами, під час котрого її тричі підтримуватиме Елла Май (у Лондоні).

Також Аріана нещодавно представила пісню з Майлі Сайрус і Ланою Дел Рей для нових «Янголів Чарлі». Ви можете почути фрагмент співпраці ничже.