Новини

Ріанна анонсувала видання своєї першої книжки – «візуальної аудіобіографії» на п’ятсот сторінок і з тисячею світлин

8 октября 2019

Першу книжку виконавиці описали так:

«Ексклюзивний погляд усередину її світу. Від дитинства на Барбадосі до світових гастролей, од найсуттєвіших моментів моди до приватного часу з друзями та родиною. Книжка демонструє інтимні знімки її життя як музикантки, виконавиці, дизайнерки та підприємиці».

Нижче можна переглянути трейлер, присвячений виданню.

Про автобіографію Ріанна сказала: «Я так рада поділитися цією колекцією неймовірних зображень. Я дуже вдячний талановитим фотографам і художникам, які зробили свій внесок. Ми працюємо над книгою більше п’яти років, і я дуже втішена, що зможу нарешті поділитися нею з усіма».

Книжку представлять у трьох варіаціях: «Rihanna: Fenty x Phaidon Edition», «Rihanna: Luxury Supreme» і «Rihanna: Ultra Luxury Supreme». Із подробицями кожної версії можна ознайомитися тут.

Одначе книжкою Ріанна не втамує музичну спрагу шанувальників. Ті досі чекають від неї свіжих пісень. Як повідомляли раніше, альбом може з’явитися до кінця цього року. У повідомленнях від низки французьких журналістів, які цього місяця взяли участь у заході «Universal Music France’s Open Session», ідеться, що дев’ятий студійний альбом Ріанни вийде в грудні.

Співачка торік і сама зазначала, що видасть диск 2019-го. А в серпні повідомляли про те, що вона зареєструвала нову пісню.