Новини

Ріанна начебто зменшила вживання алкоголю та цигарок, оскільки бажає підготуватися до народження дитини

17 мая 2019

Ріанна готова створити сім’ю зі своїм обранцем-мільярдером Гасаном Джамілем після майже дворічного роману. Подейкують, барбадоська співачка розпочала більш стриманий спосіб життя, щоб підготуватися до появи дитини. І гітмейкерка «We Found Love», кажуть, старається довести Гассанові свої серйозні наміри. Про це розповіла особа, що представилася інсайдером.

Хоча Ріанна ще не стала ненькою, вона нещодавно вшанувала свою й інших матерів на День матері. Артистка виклала зображення з біблійними віршами, біля котрого залишила напис: «Хто сказав, що жінок потрібно ставити на п’єдестал? Що ж… Бог! Щасливого Дня матері всім ненькам, тим, що стануть неньками, тим, що планують стати, і тим, хто втратив своїх прекрасні мам у плоті. Ви заслуговуєте на найвище вшанування та повагу сьогодні та щодня за вашу самовіддану роль у нашому житті. Жінки, які вирощують нас, навчають нас, годують нас, виховують нас, формують нас, дисциплінують нас і люблять нас беззастережно! Люблю тебе, мамо Моніка Фенті, і дякую тобі!»

Обранець Ріанни, до слова, раніше намагався переконати співачку змінити свій образ, щоб бути належною мусульманською нареченою.

Хасан, який є побожним ісламу, нібито хотів, щоб артистка відмовилася від спокусливого образу та носила менш відвертий одяг. Але судячи з її останніх повідомлень в Інстаграмі, жодних ознак применшення звабливості Рі поки не виявляє.