Новини

Ріанна поділилася з шанувальниками кумедним оновленням про альбом «R9»

26 декабря 2019

Попзірка вже певний час обіцяє нову музику, одначе так і не видала наступника диска «Anti» за 2016 рік.

Днями артистка виклала відео з собакою, що підстрибує в коробці. При цьому лунає «Jump Around» House Of Pain. Ролик Ріанна прокоментувала рядком:

«Оновлення: я, коли слухаю «R9» і відмовляюся його видавати».

Повідомлення з’явилося через рік після того, як зірка повідомила шанувальникам на своїй інстаграм-сторінці, що «R9» прибуде 2019-го. Як бачимо, до кінця року залишаються лічені дні, а слова виконавиці досі не справдилися.

Хоча з дня анонсу співачка кілька разів дражнила свіжим репертуаром, вона при цьому, очевидно, була більше зосереджена на інших підприємницьких справах. Серед останніх – колекція спідньої білизни та косметична лінія.

У жовтні Ріанна заявила, що все ще працює над новим записом, на котрому, за її словами, позначився жанр реґі.

«Це не буде типовим реґі, до якого ви звикли. Але в усіх композиціях він відчуватиметься», – зазначила Рі.

Артистка додала:

«Реґі завжди відчувався правильним для мене. Це в моїй крові. Не важливо, наскільки я віддалена від цієї культури чи свого оточення, у якому виросла; він ніколи не полишає. Він завжди однаковий. Попри те, що я досліджувала інші жанри музики, настав час повернутися до того, над чим я не планувала зосереджено працювати».

У червні вона також описала свій альбом як «справді веселий».

«Це дійсно добре, що він не може просто взяти й вийти, тому що нині я працюю над дуже цікавим, – сказала барбадоська співачка в інтерв’ю. – Я вельми задоволена великою кількістю матеріалів, які ми наразі маємо, але я не збираюсь викладати їх, поки вони не будуть завершені».

На початку цього року Ріанна була визнана найбагатшою артисткою у світі. Вона заробила шістсот мільйонів американських доларів за допомогою свого музичного каталогу, гастролей, ліній краси та білизни.