Новини

Ріанна розворушила шанувальників реєстрацією нової пісні «Private Loving»

20 августа 2019

Шанувальники прагнули почути нову музику Ріанни ще відтоді, як артистка дражнила нею торік. Незабаром очікування, схоже, закінчиться.

Нещодавно прихильники барбадоської зірки стали шаленими: вони помітили на фан-обліківці, що Рі зареєструвала нову пісню під назвою «Private Loving».

Подробиць про нову пісню поки небагато. Відомо лишень, що трек написала сама співачка та ямайський денсголартист Демарко. Британська авторка пісень Монік Ловз також брала участь у створенні композиції. Вона підтвердила своє залучення словами: «Перехопило подих!»

Невідомо, коли буде видано «Private Loving», а також те, чи буде цей твір головним синґлом її довгоочікуваного нового альбому. Але шанувальники вже почали висловлювати своє хвилювання в соціальних мережах. Чимало з них використали ґіфку Стіва Керелла в образі Майкла Скотта з серіалу «Офіс». Вищезгаданий персонаж промовляє: «Залишайтеся спокійними!» Тим часом інші не приховували своїх емоцій, про що свідчать такі рядки: «Вона наближається!»; «Після прочитання цього хочеться плакати»; «О, Боже, о, Боже, о, Боже!»

Торік Ріанна підтвердила, що її новий альбом прибуде 2019-го, але не поділилася нюансами.

Поки небайдужі до репертуару співачки чекали на оновлення, та вирішила потролити їх. Минулого місяця вона опублікувала кліп із телешоу «Любов і гіп-гоп: Атланта», у якому Калі Редд читає результати з детектора брехні та каже: «Це все – неправда. Друзі, це неправда. Вона обманює». Рі обрамила відео написом: «Я: альбом прибуде 2019. Флот у липні [прим.: фан-клуб співачки зветься «Navy», що в перекладі значить «флот»]».

Свіжий альбом артистки буде наступником її диска «Anti» за 2016 рік.