Новини

Ріанна, як повідомляють, порвала з Гассаном Джаміелем і зустрічається з A$AP Rocky

12 декабря 2019

Інтернет заряснів звісткою про те, що Ріанна, імовірно, зустрічається з гіп-гоп-зіркою A$AP Rocky. Романтичні чутки прибули після того, як вони позували 2-го грудня разом на червоній доріжці «British Fashion Awards» у Лондоні.

Tyler, the Creator вручив співачці на події нагороду «Урбан люкс», а Джанет Джексон мовила: «Тебе люблять за твій стиль». Після того ЗМІ вкотре заяскравіли заголовками про ймовірну вагітність артистки.

Барбадоська переможниця «Греммі» підживила мережеві балачки на іншу тему й тим, що начебто вирушила до Швеції, де 11-го грудня мав виступити член гурту A$AP Mob. Це було перше повернення репера до країни після арешту влітку цього року.

Романтичні чутки призвели до припущень, що Рі розбіглася з саудівським мільярдером Гассаном Джамілем. Вони почали зустрічатися 2017 року. Артистка навіть назвала в одному з інтерв’ю їхні стосунки «ексклюзивними», але не назвала імені обранця.

Місяць потому вона натякнула на те, що переживає важкий період.

«Усім моїм друзям/сім’ї/колегам, до яких я мала повернутися в останні місяці… Будь ласка, пробачте мені, – написала Ріанна в інстаграмі. – Цей рік був доволі бурхливим, і я працюю над тим, що називається «рівновага»».

Тим часом A$AP Rocky раніше зустрічався з Кендалл Дженнер, а в серпні його заскочили на побаченні з бразильською моделлю Даяне Содре.