Новини

Ріанні доручили ще одну посольську місію на Барбадосі

24 сентября 2018

Виконавицю пісні «Work» охрестили надзвичайним і повноважним послом для її рідної країни 22-го вересня. Це значить, що виконавиця сприятиме освіті, туризму та інвестиціям Барбадосу. Перед цим, 2008 року, їй доручили культурну місію.

Артистка, котру уряд країни називає послом Фенті, зазначила у зверненні, що «безміри пишається таким престижним титулом, наданим на батьківщині.

«Я з захватом готова взяти на себе відповідальність. Із нетерпінням чекаю співпраці, спрямованої на переосмислення Барбадосу, із прем’єр-міністром Моттлі та її командою», – мовила виконавиця.

Зі свого боку голова уряду Міа Амор Моттлі зазначила:

«Ріанна палко любить цю країну, і це відображається в її доброчинності, особливо в царині охорони здоров’я й освіти. Вона також показує свій патріотизм тим, як дбає про цю країну, а також продовжує ставитися до острова як до своєї домівки».

Прем’єр-міністр додала: «Окрім свого успіху в ролі поп-ікони вона продемонструвала творчий хист у бізнесі. Саме тому ми вирішили надати їй можливість відігравати більшу роль у перетвореннях Барбадосу».

Виконавиця народилася в окрузі Сент-Майкл і вросла в столиці країни Бріджтауні. Там вона мешкала, поки її ще в підлітковому віці не помітив американський продюсер, який допоміг Ріанні почати кар’єру в США.

Вулицю, на якій проживала співачка, торік перейменували на «Ріанна Драйв».