Новини

Ріаннин продюсер оприлюднив неясне, але багатообіцяльне оновлення щодо її майбутнього студійника

21 декабря 2018

Курк Гаррелл, котрий працював із Ріанною над «Anti» і став співавтором її хітів «Umbrella» і «Only Girl (In the World)», назвав новий альбом дивовижним. Це стало відомо, коли свої питання виробникові композицій ставили в Інстаграмі шанувальники співачки. Одне з них було: «Як там R9?» Курк відказав: «R9 – чудово. R9 дивовижний. Це неймовірно, і це все, що я бажаю сказати».

Раніше джерела поділилися, що Рірі стомилася від «Anti».

«Попри те, що він їй подобається, артистка знає: їй потрібен новий проект із купою потужних хітів, – зазначив інсайдер. – Нині вона записує два альбоми. Перший – із дружніми для чартів піснями, а другий – із похмурими й експериментальними треками. Вона розглядає можливість видання подвійного диску, якщо вирішить, що в одному альбомі ці пісні буде недоцільно поєднувати».

Минулого місяця публіці підтвердили, що Рірі та Дональд Ґловер зіграли в новому фільмі під назвою «Острів Ґуава». Трейлер стрічки показали на фестивалі Ґловера «PHAROS» у Новій Зеландії 24-го листопада. У відео Ріанна, котра втілила дівчину Дональда, заходить до кімнати, де він грає на гітарі. Артистка каже: «Практикування – це досконалість». Пізніше на тлі зображень вулиць і карнавалу Ґловер каже: «Ми живемо в раю, але жоден із нас насправді не має ні часу, ні коштів жити тут».