Новини

Ріанну зарахували до найзаможніших британців

13 мая 2020

Барбадоська поппринцеса й ікона стилю Ріанна приєдналася до списку суперзаможних осіб – дебютувала в цьогорічному «The Sunday Times Rich List», який опублікують у неділю 17-го травня.

Спеціальне видання на сто тридцять шість сторінок журналу «The Sunday Times» включає імена тисячі найбагатших людей Великобританії.

Ріанна поступилася лише лордові Ллойдові-Веберу, котрий посів верхівку списку, та серові Полу Маккартні. Обидва мають вісімсот мільйонів фунтів стерлінгів (враховується також зниження/зростання прибутків). До слова, за нинішнім курсом один англійський фунт дорівнює 32.8897 гривні. Навпроти імені Ріанни написали чотириста шістдесят вісім мільйонів.

Одначе артистка, судячи зі списку, випередила колег на четвертій і п’ятій позиціях. Там опинилися сер Елтон Джон (триста шістдесят мільйонів) і сер Мік Джаґґер (двісті вісімдесят п’ять мільйонів).

Ед Ширан, до слова, замкнув десятку з двомастами мільйонами. А, наприклад, Адель з півтора сотнею мільйонів згадали аж на двадцять другому щаблі.

Прибутки Ріанни здебільшого зросли завдяки діяльності її косметичного бренду, а також інших комерційних договорів.

Компанія, котру виконавиця заснувала 2017-го, за перші п’ятнадцять місяців принесла п’ятсот сімдесят мільйонів доларів. Загалом бренд оцінюють у три мільярди зелених.

Звісно, не останньою шпицею в колесі фінансової міцності співачки є її вісім успішних альбомів.