Новини

Рік Sonya Kay: зйомки в серіалі й висока оцінка від учасника легендарних Scorpions

24 ноября 2017

Виконавиці Sonya Kay, яку насправді звуть Софія Сергіївна Хлябич, сьогодні виповнюється 27 років. Представники артистки пропонують пригадати зрушини, що відбулися в кар’єрі співачки впродовж року.

За 2017-й вона видала чотири пісні й три кліпи. Ідеться про композиції «Рай», «Понад плаєм», «Зоряний саундтрек» і «Ти мій Всесвіт».

«Ти мій Всесвіт» знімали на занедбаних декораціях для серіалу. Саме під час його екранізації режисер Діма Маніфест отримав серйозну травму коліна.

А ось під час знімання «Раю» в Єгипті команда заблукала та кілька годин перебувала в пустелі.

«Зоряний саундтрек» обрали для музичного супроводу осінньо-зимової колекції одного з брендів одягу. Також артистка знялася в фешн-відео на цей трек у мальовничих Карпатах.

Із дитинства Sonya мріяла спробувати себе в ролі акторки. Цього року її мрія здійснилася: вона знялася в серіалі «Київ вдень та вночі», де зіграла саму себе.

Творчість виконавиці припала до душі Ральфу Рікерманну – екс-басистові легендарної німецької хард-рок-групи Scorpions. Він коментує та ставить уподобайки до постів артистки в соцмережах.

Sonya взяла участь у великому благодійному фотопроекті разом з іншими зірками українського шоу-бізнесу, серед котрих – Ірина Білик і Руслан Квінта. Подробиці проекту пообіцяли розкрити в січні.