Новини

Рікі Мартін уперше показав світлину доньки

9 августа 2019

Минула понад половина року після того, як Рікі Мартін повідомив про появу у своїй сім’ї доньки Люсії. І нині фани можуть поглянути на маленьку грудочку щастя.

Латиноамериканська суперзірка виклав в інстаграмі зображення нащадка, якого виховує з партнером Джваном Йосефом, у четвер 8-го серпня.

На світлині Рікі притиснув Люсію, а вона тим часом обхопила батькову руку та задивилася в далечінь. Семимісячна дівчинка була в уквітчаній сорочці та з темно-синім бантом.

«La luz de mis ojos», – прокоментував знімок артист, що в перекладі з іспанської значить «Світло моїх очей».

Джван теж виклав ту саму світлину з підписом: «Крихітка Люсія Мартін-Йосеф – правдиве світло».

Солодкий знімок спонукав численних шанувальників залити розділи коментарів теплими повідомленнями. У написаному рясніли серця-емодзі, а також слова «краса», «чарівна» і «мила».

Рікі та Джван повідомили про прибуття доньки напередодні Нового року в інстаграм-публікації, котра включала знімок гордих батьків, що тримають рученята Люсії.

«Ми з радістю повідомляємо, що стали батьками прекрасної та здорової дівчинки, Люсії Мартін-Йосеф, – поділився тоді Рікі. – Це був особливий час для нас, і ми не можемо чекати, щоб побачити, куди нас поведе ця зоряна дитина. І її прекрасні брати, і я, і [Юан] залюблені в Люсію».

Артист уже є батьком близнюків Маттео та Валентіно, яких 2008 року народила сурогатна мати.