Новини

Рікі Мартін просуває свої концерти в Лас-Вегасі оголеним знімком

8 января 2018

Рікі Мартін, безумовно, знає, як просувати музичне резидентство в Лас-Вегасі. Він поділився в Інстаграмі посиланням на продаж квитків на свої цьогорічні концерти. Але не майбутні шоу змусили фанів Рікі шаленіти. Їх більше зацікавив знімок, опублікований із лінком.

На світлині Мартін зображений без одягу. Його господарство прикриває лише рушник. «Мить у Вегасі… Ми повертаємося у Вегас! Подбайте про свої квитки», – написав артист поряд із відвертим зображенням. За неповну добу пост зібрав понад півмільйона вподобань.

Шанувальники негайно почали коментували побачене. «О, Боже! Оце тіло! Ти досконалий»; «Це, безумовно, потрібно переглядати ближче», – відгукнулися деякі користувачі про вигляд 46-річного виконавця.

Рікі повідомив про нові концерти в межах серії виступів у Вегасі «All In» минулого місяця. Співак примножив кількість шоу, які відбуватимуться з 15-го березня по 3-тє червня.

Іще він зазначив, що пожертвує кожен долар за кожен проданий квиток у фонд Рікі Мартіна. Артист створив цей фонд, щоб допомогти пуерториканцям після буревію «Марія».