Новини

Рікі Мартін завітав на показ Марка Джейкобса

21 сентября 2017

Рікі Мартін уперше відвідав Нью-Йоркський тиждень моди. Співак завітав на показ нової колекції від Марка Джейкобса.

Марк Джейкобс встигає творити одразу для двох брендів. За кілька тижнів дизайнер представить нову колекцію Louis Vuitton у Мілані. А поки що він потішив американський бомонд новою лінією Marc by Marc Jacobs. Творіннями кутюр’є зацікавився й Рікі Мартін, який досі не належав до шанувальників моди.

Рікі Мартін, співак: «Я дуже люблю Нью-Йорк. Я живу тут уже рік і хочу бути в курсі всього, що відбувається. Тому я вирішив долучитися й до тижня моди. Шоу Марка Джейкобса — це саме те, з чого мені хотілося почати знайомство з модною подією».

Цього разу Марк Джейкобс здивував модників. Дизайнер, відомий яскравими фешн-шоу, презентував дуже стриману чорно-білу колекцію вбрання. Наступного літа, на думку дизайнера, особливо популярними будуть графічні принти й смужка. А ще, запевняє кутюр’є, у моду повернеться відкритий живіт. Тож клієнткам Марк пропонує запастися спідницями й короткими топами. Окрім цього, серед трендів сезону «Весна-літо 2013» — леопардовий принт, вузькі силуети та мінімум аксесуарів.  Нагадаємо, упродовж Тижня моди в Нью-Йорку свої колекції вже показли Даян фон Фюрстенберг, Томі Хілфігер, Памела Роланд, Зак Позен та Вікторія Бекхем.

aptn