Новини

Ріта Ора, подейкують, зустрічається з Рафферті, 23-річним сином Джуда Лоу

4 декабря 2019

Нібито новий обранець Ріти Ори неодмінно підніме чиїсь брови. Британська співачка/актриса спричинила чутки про роман із сином Джуда Лоу та колишньої дружини останнього Саді Фрост Рафферті Лоу, який на шість років молодшим за виконавицю та гратиме з нею в майбутньому фільмі «Твіст».

У понеділок 2-го грудня їх помітили на виході з лондонського бару, де відбувалася афтепаті «British Fashion Awards». Пара трималася за руки. Вони також улаштували перекури разом, після чого спільно подалися на іншу вечірку.

Ріта й Рафферті працювали разом на знімальному майданчику «Твіста», де, найімовірніше, і зблизилися. Фільм описали як сучасне втілення класичного роману Чарльза Діккенса «Олівер Твіст». За сюжетом, обдарованого графіті-художника заманюють у вуличну банду, яку очолює авторитет Фаґін. Останній планує серію зухвалих крадіжок творів мистецтва.

Кажуть, пара зустрічається кілька тижнів і рада демонструвати на публіці взаємини. Джерело розповіло «The Sun»:

«Це закипіло вже через певний час після початку їхньої співпраці. Люди одразу зробили кілька коментарів щодо їхньої хімії, і відтоді поповзли плітки, але лише через деякий час потяг дійсно перетворився на щось значне між ними. Тепер це належні стосунки, тому вони вирішили, що готові показатися на публіці як пара. Вони не могли не триматися за руки. Це ще початок, але вони дуже кохані».

Раніше Ріта була романтично пов’язана з низкою знаменитостей, серед яких діджеї Кельвін Гарріс, Ендрю Ґарфілд та Роб Кардашіан.