Новини

Ріта Ора поділилася новим синглом із Льюїсом Капалді «How To Be Lonely»

16 марта 2020

«How To Be Lonely» – перший реліз Ори 2020-го. Він прибув після синглів «Only Want You», «Carry On», «Ritual», виданих торік. Прослухати свіжу композицію можна нижче.

Капалді зазначив про нову пісню в себе в інстаграмі 9-го березня:

«Іноді ти пишеш пісні, співаєш їх, і міркуєш: «Я справді кепський у цьому». Я сказав: «Не знаю, я не дуже добре це співаю». А вони такі: «А чи не бажаєш знайти когось, хто зможе це заспівати?»»

«І тепер дитина народилася», – додала Ора.

Капалді, який нині перебуває на гастролях Великобританією, нещодавно розповів, що його лейбл найняв йому експертку з етикету, щоб та навчила співака ходити й говорити елегантніше. Це стало частиною його «серії жартівливих відео» для синглу «Grace» 2018 року.

Заняття, яке відбулося в жовтні 2018-го, виклала «організаторка вечірок знаменитостей» Ліз Брюер, повідомляє «Daily Record». За три години роботи в її будинку в Челсі професіоналці заплатила п’ятизначну суму. Сесія включала опанування соціальних навичок, харчовий етикет, а також налагодження правильної ходи.

Тим часом минулого тижня (6-го березня) шотландський артист започаткував новий сервіс психічного здоров’я. Так Льюїс допомагатиме шанувальникам, що відвідують його шоу, справлятися з панічними атаками та соціальним занепокоєнням.