Новини

Ріта Ора розлютила шанувальників скасованим в останню хвилину концертом

21 мая 2018

Про це вона повідомила посередництвом викладеного у Твіттері відео. Іще виконавиця написала вибачення щодо незмоги виступати в Інстаграмі.

«Привіт усім. Я спустошена, бо маю повідомити вам, що у зв’язку з медичною порадою маю перенести сьогоднішнє шоу в Бристолі. Мені так шкода розчаровувати всіх моїх тамтешніх шанувальників, які з нетерпінням чекали на концерт», – написала Ріта – Я перенесла його на 29-те травня. Ненавиджу те, що мені довелося так учинити! Це – халепа. Із усіма, хто придбав квитки, побачимося за десять днів! Люблю вас, щиро – Ріта».

Згодом артистка виклала відео, яке вона зняла в ліжку, і в котрому пояснила причину скасування шоу в Бристолі:

«Усі мої лікарі в один голос заявили, що виступати ризиковано. Вони мені порадили відпочивати. Я повернуся, й обіцяю всім, хто придбав квитки, шоу».

До того, 18-го травня, Ора виступала в Лондоні. Після концерту вона запостила свої знімки, які, схоже, доводять: артистка всю ніч розважалася.

Чимало розлючених шанувальників висунули в соцмережах припущення, що цим можна пояснити незмогу співачки виступати в Бристолі.

«Що ж, мені довелося перти в Бристоль, а Ріта Ора вирішила минулої ночі розважитися та скасувала сьогоднішнє шоу», – читаємо в одному дописі, тим часом в іншому йдеться: «Так, ти «занадто хвора», щоб виступати в Бристолі».

Представник 27-річної виконавиці в суботу заявив: «Після концерту в «Брикстон Екедемі» Ріта поїхала додому. Вона не розважалася минулої ночі, оскільки почувалася зле. Через нездужання лікарі порадили їй скасувати согоднішнє шоу в Бристолі».