Новини

Ріта Ора стала волонтеркою Національної служби охорони здоров’я

7 апреля 2020

Ріта Ора добровільно жертвує часом, щоб допомогти людям справитися з коронавірусною пандемією.

За словами матері співачки Віри Сагатцю, донька «вельми прагне здійснити свій унесок» у боротьбу Великобританії з Covid-19, і зі разом зі старшою сестрою Єленою запропонувала свої волонтерські послуги».

«Вони долучаться до людей, котрі доставляють медичні препарати, збирають рецепти, перевіряють людей поважного віку й телефонують самотнім і вразливим членам суспільства», – розповіла Сагатцю журналу «Hello!» про своїх доньок.

Про нову роль Ріти стало відомо після того, як її мати вирішила повернутися до медичної служби, щоб допомогти підтримати британських медичних працівників під час нинішньої кризи в царині охорони здоров’я.

За даними «Hello!», психіатриня «дбатиме про душевне здоров’я й те, щоб перинатальні пацієнти не підпадали під вплив коронавірусу». Ця робота лише збільшила захоплення Ріти своєю ненькою.

«Моя мати завжди була моєю героїнею, але ця пандемія зробила її направду супергероїнею в моїх очах. Вона така смілива й стільки всього пережила самотужки, водночас її щедра допомога іншим просто закріплює те, на що, як мені відомо, здатна моя мама. Я така рада, що нині це також побачить інша частина світу», – зазначила 29-річна знаменитість.