Новини

Ріта Ора й Адам Ламберт стали учасниками концерту-присвяти, яким ушанують Avicii

4 сентября 2019

28-річного музиканта, справжнє ім’я котрого Тім Берлінґ, знайшли мертвим 20-го квітня 2018-го року в Маскаті, Омані. Його родина згодом підтвердила, що артист скоїв самогубство.

Нині деякі з його найвідомиших колег, серед котрих Ріта Ора, Aloe Blacc й Адам Ламберт ушанують покійну зірку танцювальної музики концертом. Зібрані за допомогою шоу кошти підуть на забезпечення психічного здоров’я та запобігання самогубств.

За інформацією «Variety», на концерті 5-го грудня будуть задіяні дев’ятнадцятеро співаків, які виконають його найвідоміші треки. Іще заплановані сети приятелів діджея: Девіда Ґетти, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke і Нікі Ромеро.

Ріта, Aloe, Адам й інші вокалісти, серед котрих будуть Алекс Еберт і Джо Джаньяк, виконають хіти Avicii разом із колективом на тридцять осіб у Стокгольмі, Швеції.

Весь прибуток від концерту-присвяти спрямують у фонд психічного здоров’я імені діджея, яки заснувала його родила. Цей фонд допомагає організаціям, що піклуються про осіб із психічними розладами та запобігають самогубствам.