Новини

Ріта Ора засвітила грудьми в прозорому топі

28 августа 2019

Схоже, Ріта Ора добряче розважилася, коли завітала на цьогорічний Ноттінґ-Гіллський карнавал у Західному Лондоні разом зі своїм товаришем Васом Дж. Морґаном. Оскільки такі заходи проводяться лише раз на рік, вони обоє переконалися, що на повну отримали задоволення та зберегли кадри на згадку в соціальних мережах. Серед моментів, якими поділилися знаменитості на своїх сторінках, було кілька відеороликів зі спокусливим тверком Ріти.

Вас опублікував в інстаграм історіях два відео того, як британська співачка витанцьовує в кімнаті, перед походом на щорічний вуличний фестиваль. Ора не залишила нічого для фантазії глядача, одягнувши прозорі топ і спідницю.

Щодо вихилясів без бюстгальтера виконавиця, схоже, геть не переймалася. В одному з роликів артистка гордо розвернулася на камеру й навіть не планувала прикриватися

Ріта Ора не гребує відвертим убранням. На початку цього місяця білявка поділилася в інстаграмі кількома своїми світлинами в крихітному бікіні. Знімки зробили під час її відпочинку на Ібіці.

Окрім хвалінь послідовники розкритикували Ріту за розмір купальника. Чимало з коментаторів зазначило, що костюм замалий для неї.