Новини

Ріту Ору нажахав переслідувач, який чекав її на порозі

11 января 2019

Гітмейкерка «R.I.P.», котру похитнув наліт на будинок 2015-го, зазначила, що їй довелося мати справу з одержимим шанувальником. Останньому здавалося, що вони – пара.

«Була ситуація, коли на мене чекав непроханий гість. Він залишив біля дверей свою валізу, – поділилася виконавиця в інтерв’ю британській газеті «Daily Star». – Він був переконаний, що я попросила його переїхати до нього, а я ніколи раніше не розмовляла з цим чоловіком, тож це було трохи дивно. Це було дещо моторошно».

Ріта раніше поділилася тим, як вона боялася за свою безпеку, коли злодій увірвався до її будинку в північно-західному Лондоні. Проникнення сталою причиною безсонних ночей артистки та її сестри Елени, із котрою співачка поділяла помешкання. Тоді панянок обчистили на кругленьку суму. Серед викраденого були прикраси, смартфон, комп’ютери та дизайнерські сумочки.

«Це все позначається на мені навіть сьогодні. Коли лягаю спати й усе таке. Бо просто думка, що у вашому домі є чужий, ніколи не викликає приємних відчуттів, – розповіла 28-річна виконавиця «The Sun». – Жахливо коли перебуваєш у своєму будинку, який більше не є безпечним, тож я підвищила свою безпеку на двісті відсотків».

Сталкера Харафа Ел Муддена ув’язнили 2016-го на п’ять років. Коли поп-зірка під час судового розгляду давала свідчення, вона розповіла, як її розбудили крики сестри й несамовиті погрози вбити грабіжника, висловлені під час дзвінка в поліцію.

Ріта, котра була романтично пов’язана з британським актором Ендрю Ґарфілдом, нещодавно купила нову нерухомість за понад чотири мільйони доларів. Це – розкішний пентгаус біля будинку Бекхемів у сповненому зірками західному Лондоні.

Співачка, яка раніше зустрічалася з Бруно Марсом і Кельвіном Гаррісом, заявила про свою нездатність навчитися довіряти людям. Зі «Star» артистка поділилася: «Я дуже боюся постраждати, тому іноді не впускаю у своє життя».