Новини

Романтична історія триває: Ліама Пейна помітили на виході з квартири Наомі Кемпбелл

19 февраля 2019

Пишуть, що пара зустрічається з грудня 2018-го. 25-річний гітмейкер «Strip That Down» закрутив із 48-річною зіркою моди незадовго після їхньої появи в Лондоні на афтепаті в межах «BAFTA». Це була перша зустріч знаменитостей на публіці. Хоча позували для камер і залишили захід вони порізно.

Схоже, Наомі та Ліам досі стараються ховатися від публіки. 15-го лютого виконавець вийшов через бічні двері житлового будинку Наомі. Учсник One Direction тримав у руках валізу та чекав на автомобіль, повідомляє «The Sun».

За словами джерела, Пейн ходить із супермоделлю на таємні побачення-обіди та пише їй пікантні приватні повідомлення в Інстаграмі.

«Ліам вважає, що вона дивовижна та красива, і сказав, що їхній час разом – це запаморочення. Він не може повірити у свій успіх», – стверджує інсайдер.

До слова, раніше пара вже підживляла спекуляції щодо стосунків, коли обмінювалася грайливими повідомленнями на фотохостингу.

Раніше Наомі зустрічалася з Квінсі Джонсом, принцом Монако Альбертом, Майком Тайсоном й Ашером. Перед Ліамом їй складав компанію ґрайм-артист Skepta.

Тим часом Пейн у липні 2018-го розлучився з Шеріл, матір’ю його 22-місячного сина Беара Вони були разом понад два роки.