Новини

Руслан Квінта відсвяткує ювілей великим концертом у Палаці Спорту

21 сентября 2017

Топові українські артисти зберуться разом у Палаці Спорту, щоб привітати маестро і по-новому виконати знамениті хіти! На сцену в цей вечір вийдуть: Софія Ротару, Ірина Білик, DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Наталя Могилевська, Jamala, Макс Барських, LOBODA, НеАнгели, «Потап і Настя», «Время и Стекло», ALEKSEEV, Злата Огневич, MONATIK і багато інших.

Як повідомили представники композитора, бенефіс Руслана Квінти «Небо – это я!» — не просто творчий вечір, це унікальне шоу, яке можна побачити тільки один раз. 23 березня в Палаці Спорту кожен стане свідком справжнього музичного спектаклю у супроводі великого оркестру з 150 осіб. Незвичайні інструменти з усього світу, нові аранжування та інтерпретації пісень композитора відкриють глядачам нові грані музичного світу.

За візуальне оформлення шоу береться відомий режисер-постановник Олег Боднарчук, автор художнього оформлення музичних номерів M1 Music Awards, America’s got talent, «Голос країни» та інших. Уже зараз відомо, що глядачі концерту побачать грандіозне світлове шоу з використанням новітньої європейської технології об’ємного світловідбивання.

Руслан Квінта запрошує всіх на 20-річний ювілей своєї творчості «Небо – это я!» 23 березня в Палаці спорту. Квитки можна придбати в касах квиткових операторів, а також на нашому сайті в розділі АФІША.