Новини

Руслан Квінта вперше розповів про оздоровлювальні стосунки з колишньою учасницею NIKITA

21 сентября 2017

Коментарі Руслана можна відшукати у свіжому номері одного з українських журналів. Маестро говорив про історію свого двадцятирічного творчого шляху, а також вперше відверто розповів про кохану.

Обраницею композитора, ім’я якої залишалося загадкою протягом чотирьох років, стала співачка, екс-солістка гурту NIKITA, Нана, справжнє ім’я котрої – Анастасія Кумейко.

В інтерв’ю композитор зазначив, що добитися уваги дівчини було непросто, але всі зусилля того варті, оскільки Нана стала для нього підтримкою і натхненням:

«Вона стала моїм путівником. Вона спрямовує, куди мені йти, що робити… Вона стала моїм талісманом. З Настіною появою я відчув, що життя стало цікавішим і здоровішим. Я менше хворію, хоча раніше то грип, то застуди траплятися не менше чотирьох-п’яти разів на рік. Усе минуло. Я став світлішим, просто сяю. І люди це помічають. І причина в тому, що я зустрів справжнє кохання», – мовив Квінта.

Концерт-бенефіс Руслана Квінти «Небо – это я» за участю Софії Ротару, Ірини Білик, Потапа й Насті, MONATIK’а, Наталії Могилевської, ALEKSEEV, а також великого живого оркестру з 150-ти інструментів відбудеться 23 березня.