Новини

Самознімки в медзакладі: Майлі Сайрус просить шанувальників надсилати «добрі вібрації» на тлі повідомлення про її шпиталізацію

9 октября 2019

8-го жовтня Майлі Сайрус занедужала. Їй довелося звернутися до ескулапів через тонзиліт. Артистка не забувала повідомити фанам про свій стан в інстаграм історіях. Там вона поділилася кількома кадрами, знятими під час шпиталізації, і запевнила публіку, що постарається якнайшвидше одужати, аби мати змогу якнайшвидше з усіма зустрітися.

Поряд зі самознімком на шпитальному ліжку Майлі написала:

«Чимдуж намагаюся вилікуватися, щоб потрапити на «Gorillapalooza» із [Еллен Дедженерес, Поршю де Россі та Бруно Марсом] цими вихідними!»

Також Майлі Сайрус попросила шанувальників надсилати «добрі вібрації».

Перебування в медзакладі геть не завадило виконавиці розважатися. На іншому знімку вона показала перероблений на свій смак медичний халат, а також продемонструвала укрите пелюстками троянд ліжко. У коментарі до світлини співачка подякувала друзям за те, що вони потішили її цим.

Пізніше Сайрус поділилася ще одним оновленням в інстаграм історіях. Співачка зазначила, що до неї їде її хлопець Коді Сімпсон.