Новини

Задля виступу в Лос-Анджелесі Чарлі Пут боровся з недугою

16 августа 2018

Чарлі Пут зупинив свій концерт у Лос-Анджелесі у вівторок, 14-го серпня, щоб подякувати лікарям, які допомогли йому побороти хворобу й виступити.

26-річний музикант, який народився в Нью-Джерсі, кілька років тому переїхав до Лос-Анджелеса. Тож він дуже прагнув дати концерт у новому улюбленому місті.

За даними «Billboard.com», поп-зірка зупинився посеред концерту й мовив: «Дуже швидко, близько десятої ранку, я був у лікарів. Мій стан не дозволяв мені сьогодні виступати». Проте які саме проблеми зі здоров’ям у нього буди, артист не розповів.

Виконавець пісні «Attention» також поякував шанувальникам за підбадьорення: «Ми пройшли ці шоу пліч-о-пліч. Спасибі вам за вашу енергію».

Чарлі, котрий мандрує Північною Америкою з початку липня, і не планує перепочивати до вересня, також ушанував ескулапів наприкінці шоу.

Перш ніж виконати свій хіт «How Long», поп-сенсація розповів про свою боротьбу зі славою з 2016 року, коли перший альбом «Nine Track Mind» прославив його на весь світ.

«Чотири роки тому я сказав своїм батькам, що їду до Каліфорнії. Я просто мав на меті стати успішним продюсером й автором пісень. Одним із тих, хто пише музику для інших. Через чотири роки це сталося. У цьому наступному альбомі йдеться про те, як слава майже затьмарила мій розум. Я оточив себе своєю сім’єю, і вона витягла мене з цього безладу».