Новини

Селена Гомез перервала виступ через несправний мікрофон

21 сентября 2017

На фанів Селени Гомез, що прийшли на цьогорічний «Jingle Ball» у Лос-Анджелесі, чекало неабияке розчарування. Виступ їхньої улюблениці було значно скорочено через технічні несправності, що виникли із мікрофоном співачки.

За інформацією західних ЗМІ, на середині виступу у співачки пропав звук з вокального мікрофону. Селена змушена була перекрикувати невдоволений гул юрби, аби повідомити про технічні несправності. За свідченнями очевидців, під час вимушеної паузи Гомес відчайдушно лаялася. Згодом Селена подякувала усім за «надану їй можливість виконати свою музику», однак залишила сцену після того, як організаторам не вдалося усунути технічні несправності.

Цікаво, що технічні негаразди супроводжували не лише виступ Гомез. Пізніше співачка Аріана Гранде також втратила звук зі свого мікрофону, однак на відміну від Селени зуміла жартівливо виплутатися зі складної ситуації, зауваживши, що «відтепер публіка буде напевне знати, що вона не використовує «фанеру».

Зазначимо, що «Jingle Ball» – це певною мірою міні-фестиваль, під час якого впродовж одного дня на різних концертних майданчиках Лос-Анджелеса виступають зі своїми шоу актуальні на момент його проведення зірки. Організатором заходів є місцева радіостанція «KIIS-FM». Цього року під час «Jingle Ball» меломани також могли насолодитися виступами Енріке Іглесіаса, Робіна Тіке, Майлі Сайрус, Джейсона Деруло та багатьох інших.