Новини

Селена Гомез розповіла про найстрашніший момент свого життя під час боротьби з психічною проблемою

27 сентября 2019

Селена Гомез з’ясувала, у чому крилася її проблема душевного здоров’я. 27-річна виконавиця пригадала торішній психічний зрив, який охрестила «найстрашнішим» моментом свого життя. Було це, коли вона приймала премію «McLean».

На відеозаписі, який виклали в мережі, виконавиця пісні «Wolves» розкрила свою «правду» так:

«Я думаю, що нам краще, коли ми говоримо правду, тож це моя правда. Минулого року я психічно й емоційно страждала, і я не могла залишатися зібраною. Мені не вдалося зберегти усмішку або зробити так, щоб все мало нормальний вигляд. Це схоже на те, наче весь мій біль і тривога стиснули мене, і це був один із найстрашніших моментів мого життя».

Іще зірка стрічки «Мертві не помирають» зазначила, що шукає підтримки, а також пригадала свою реакцію, коли медики змогли поставити їй чіткий діагноз:

«Щойно я отримала цю інформацію, я відчула одразу жах і полегшення. Жах, очевидно, через те, що ця завіса була знята, а полегшення, бо я зрозуміла, чому стільки років страждала від депресії і тривоги».

Селена продовжила:

«Я зустрілася з деякими найвидатнішими лікарями, зустрілася зі спеціалістами, і мені просто пощастило працювати з найвидатнішими лікарями та психіатрами, дивовижними людьми, які особисто допомогли мені здійснити цю мандрівку».

Співачка, за ї словами, ще не цілковито пройшла через це, але нині почувається значно ліпше:

«Хоча це не означає, що все минуло, я можу сказати, що після року вельми напруженої роботи я щасливіша, здоровіша, і я контролюю свої емоції та думки ліпше, ніж я раніше. Тому я дуже рада цьому».

Колишня Дісней-зірка до цього поділилася міркуваннями про те, як стала улюбленицею слави:

«Я знаю, що мені дали досвід як люди, так і можливості, які зробили моє життя надзвичайно красивим і милим, і все-таки я часом борюся зі своїми думками та почуттями. Але це не робить мене недосконалою. Це не робить мене слабкою. Це не робить мене гіршою. Це робить мене людиною. Нам потрібна допомога, і ми потрібні одне одному».