Новини

Селена Ґомез і Демі Ловато допомагають медикам із обладнанням

1 апреля 2020

Селена Ґомез вирішила подбати про персонал лікарні в Лос-Анджелесі, де їй три роки тому замінили орган. Артистка допомогла забезпечити ключове медичне обладнання для боротьби з коронавірусом.

Гітмейкерка «Come and Get It», котра страждає на автоімунне захворювання вовчак, повідомила у твіттері 31-го березня, що робить пожертви представникам Медичного центру Кедарс-Сінай, оскільки лікарі та медсестри працюють понаднормово, щоб вилікувати пацієнтів із COVID-19.

«Тож дякую кожному медичному працівникові, який ризикує власним здоров’ям задля інших. Я здійснюю пожертву @CedarsSinai, оскільки в них мало масок і вентиляторів. Вони так добре подбали про мене, тож тепер моя черга виказати подяку», – написала Ґомез.

Тим часом старша товаришка співачки Демі Ловато теж робить усе, щоб допомогти під час пандемії коронавірусу. Вона пожертвувала частину виручки зі збуту свого нового асортименту активного одягу, щоб допомогти тим, хто передусім потребує особистих захисних засобів.

У соцмережевій публікації Ловато зазначила, що мало не відмовилася від запуску своєї останньої лінійки для фітнесу 2-го квітня через світову кризу в царині охорони здоров’я. Але врешті-решт вирішила здійснити заплановане та зробити людям добре.

«Після кількаденних посиденьок і роздумів ми зрозуміли, що немає кращого часу, щоб надихнути інших моєю капсулою [колекцією], яка завжди стосувалася спрямування вашої внутрішньої сили.

Рада повідомити, що п’ять доларів за кожен проданий товар піде на забезпечення найважливішого обладнання для робітників, котрі працюють на передовій. До 30-го червня плануємо зібрати близько ста двадцяти п’яти тисяч доларів, щоб підтримати Фонд солідарного реагування на COVID-19 від Всесвітньої організації охорони здоров’я, котрий працює на базі Фонду Організації Об’єднаних Націй».

Артистка додала:

«Я сподіваюся, що ви приєднаєтесь до нас на цьому шляху, щоб додати позитиву, створити внутрішню силу та зміцнити одне одного! Це наш шанс допомогти людям у нашій громаді, які найбільше потребують допомоги в цей надзвичайний час».

Нинішні пожертви – це найновіше старання Ловато з метою зібрати кошти на боротьбу з коронавірусом. Минулої неділі вона виступила зі свого дому в межах «Living Room Concert» Елтона Джона. Шоу, у котрому також узяли участь Мерая Кері, Аліша Кіс, Дейв Ґрол, Біллі Айліш, Леді Ґаґа та Backstreet Boys, принесло понад вісім мільйонів доларів США, які переказали благодійній організації «Годування Америки» і «First Responders Children Foundation».