Новини

Селена Ґомез і Карді Бі підготували спекотний кліп на пісню «Taki Taki»

8 октября 2018

Селена Ґомез і Карді Бі знову підкорюють чарти відтоді, як минулого місяця видали сумісний із DJ Snake й Ozuna трек «Taki Taki». Незабаром відбудеться прем’єра кліпу на цю пісню, і він, усе на те вказує, буде гарячим.

DJ Snake поділився тизером екранізації. 20-секундний уривок демонструє нам квартет у вогнисто-червоному вбранні на тлі діючого вулкану. Сукня Карді прикрашено мереживом, а Селена дивує одежиною з глибоким декольте. Після цього спостерігаємо сцени з танцюристами в масках і моделями посеред джунглів.

Зняв кліп режисер Колін Тіллі, який готував ролик на пісню «Wild Thoughts» DJ Khaled’а. Прем’єра повної версії відео має відбутися вже завтра, 9-го жовтня.

Пісню «Taki Taki» представили в п’ятницю, 27-го вересня. Вона дебютувала на другій позиції Усесвітнього пісенного чарті Айтюнс – слідом за треком Леді Ґаґи та Бредлі Купера «Shallow». Відтоді композиція займає вигідну позицію на потоковому сервісі: за тиждень на Спотіфаї вона сягнула двадцяти дев’яти мільйонів потоків. Сингл наразі очолює спотіфай-чарт «Global Top 50» і не виходить із першої десятки чарту «U.S. Top 50».

Про зародження співпраці DJ Snake розповів у коментарі для «Billboard»:

«Я надіслав пісню Ozuna, а він відхилив її. Я палкий шанувальник Ozuna, і він відхилив її! А потім мені забаглося залучити до запису більше виконавиць, у тому числі – іспанськомовних, розумієте? Дві королеви погодилися. Це саме те, що я хотів зробити, і вони благословили мене своєю величчю та потужною енергією. Селена та Карді – це дивовижна комбінація».

Тим часом Карді поділилася, що захотіла долучитися до треку, щойно з ним ознайомилася:

«Я почула його лише з Ozuna, потім дізналася, що Селена Ґомез заспіває. Я така: «Ой, леле, знаю, це стане хітом». Це буде дійсно добрим хітом. Міжнародним хітом. Це дуже міжнародно».