Новини

Селена Ґомез несподівано завітала до своєї школи

12 сентября 2019

Нещодавно Селена Гомес повернулася до свого навчального закладу, щоб зняти новий документальний фільм. Учні Середньої школи Денні Джонса в Ґранд-Прері (штат Техас) були приголомшені, коли попзірка привітала їх по гучномовцю, а також зайшла на урок.

«Я знову побачила деяких своїх учителів. Вони так довго були частиною мого життя», – мовила 27-річна співачка, представивши свою колишню тренерку з баскетболу Стефані Грей.

Та у свою чергу розповіла:

«Селена була такою скромною, і справді доброю. У неї був по-справжньому добрий, м’який дух. Вельми працьовита. Направду покірна. Просто чудова охайна дитина».

Колишня тренерка співачки й акторки також зазначила, що трохи здивувалася, коли колишня учениця після закінчення Середньої школи Денні Джонса розповіла, що знімається для фільму в Флориді.

«»О, я з’явлюся в маленькому діснеївському фільмі», – пригадала Ґрей слова Ґомез. – А я відповіла: «Добре, добре». Бо іноді діти в середній школі дещо перебільшують».

Як зазначено на сайті шкільного округу, Селена перебувала в Ґранд-Прері задля знімань документальної стрічки про своє дитинство.