Новини

Селена Ґомез оспівала любовні драми з Джастіном Бібером і The Weeknd’ом

6 апреля 2018

Чого добру пропадати? Навіть якщо після нього залишився гіркуватий шлейф. Селена Ґомез планує використати свої любовні драми з колишніми бойфрендами на повну. Повідомляють, що виконавиця працювала з багатьма авторами пісень, щоб ті допомогли їй написати твір про стосунки з Бібером і The Weeknd’ом.

«Вона працює зі своїми поетами над ідеями пісень про розлучення. І йдеться про возз’єднання та роз’єднання з Джастіном і The Weeknd’ом, – розповіло «HollywoodLife.com» джерело, близьке до Селени. – Вона відчуває, що музика, створена на основі цього, зможе стати хітовою. Ну, це як у випадку з Тейлор Свіфт, пісні котрої про знайдене та втрачене кохання посприяли її кар’єрному поступу».

Залишається з’ясувати, чи стане свіжа композиція Ґомез відгуком на трек The Weeknd’а, який начебто пригадав колишню пасію в несподіваному міні-диску «My Dear Melancholy». Схоже, що в пісні «Call Out My Name» виконавець хіта «Starboy» натякнув на трансплантацію нирки, яку виконавиці провели за кілька місяців до їхнього розриву. «Я майже вирізав частину себе для твого життя. Гадаю, я просто був ще однією зупинкою на твоєму шляху», – співає The Weeknd.

Він нібито також згадав колишню обраницю та її повернення до Бібера в пісні «Privilige»: «Насолоджуєшся своїм привілейованим життям, Бо я не тримаю тебе вночі. Ми промовили наші останні «прощай», Тож давай просто спробуємо покінчити з цим із усмішками. І я не хочу чути, що ти страждаєш. Ти більше не страждаєш, Бо я підтримував тебе, коли ти страждала».

Може, саме через бажання відповісти піснями Селена й не відреагувала на ті натяки в соцмережах чи коментарях для ЗМІ. А от Джастін не скупився на слова. Принаймні, серед свого оточення. Останній зазначив, що пісні The Weeknd’а дріб’язкові, слабкі та «змушують його мати хворобливий вигляд».

За словами інсайдера, Бібер також вважав, що він був тим, кому дісталося «справжнє кохання» із Селеною. «Разом вони чи ні, у минулому, теперішньому й майбутньому Джастін завжди підтримуватиме Селену, – запевнило джерело. – Він із задоволенням віддасть одну зі своїх нирок, щоб урятувати її життя».