Новини

Селена Ґомез перервала мовчанку щодо ймовірного передозування Демі Ловато

5 сентября 2018

У дитинстві артистки брали участь у серіалі «Барні та його друзі».

Селена не висловлювалася публічно про липневу шпиталізацію Демі, яку здыйснили після того, як знайшли співачку в несвідомому стані в будинку на Голлівуд-Гіллс. Але 26-річна колега нині поділилася, що спілкувалася з подругою віч-на-віч.

«Я говорила з нею особисто. Не здійснювала публічних заяв, – розповіла Селена в інтерв’ю американському журналу «Elle». – Я не хотіла цього. Я… я люблю її. Я знаю її з семирічного віку. Тож… це… це те, що я скажу».

Повідомляли, що стан Ловато стабілізувався, тож її виписали з лікарні. Нині вона проходить курс в реабілітаційному центрі.

Під час інтерв’ю Селена також розповіла про стан свого власного здоров’я та добробуту, оскільки минулий рік видався для неї вельми непростим. Улітку 2017-го виконавиця лягла на операцію з трансплантації нирок, а кілька місяців потому вона розбіглася з The Weeknd’ом.

«Це спокійно. І дивно. Коли мені виповнилося двадцять шість, я почувалася на двадцять шість. Тепер я відчуваю впевненість в тому, де я є. Я не почуваюся нестабільною чи емоційно нестійкою. Або такою, котра раніше не могла впоратися зі своїми емоціями, – поділилася хітмейкерка «Wolves». – Це щось на кшталт ліпшого розуміння себе. Я ще не зі всім розібралася. Але відчуття хороші».

Іще виконавиця готується до видання наступного альбому, який включатиме трек під назвою «Flawless».

«Знаючи всі свої недоліки, ти – бездоганна. Ти не витаєш у хмарах, – розповіла вона про пісню. – Це про те, як я підбадьорюю молодшу версію самої себе. Навіть коли ти недосконала, навіть коли почуваєшся нікчемною, ти – бездоганна. Це пісня, яку я співатиму до кінця свого життя».