Новини

Селена Ґомез перевершила Бейонсе на фотохостингу

26 июля 2018

Селена Ґомез збира корону Бейонсе як користувачка Інстаграму. Вона зі своєю світлиною в рекордно короткий термін зібрала мільйон уподобань.

Виконавиця «Come and Get It» 23-го липня виклала на сервісі подяку шанувальникам за величезну кількість побажань до її дня народження. Уродини виконавиця відзначила в неділю на борту яхти. Їй виповнилося двадцять шість.

«Ще один рік позаду», – прокоментувала вона серію знімків із собою та приятелями. – Дякую за сповнені любов’ю вітання. Словами не описати мою подяку за те, що ви та мої друзі святкуєте зі мною. Люблю вас, дорогі, до нестями! Благослови вас Бог!»

Шанувальники миттю відреагували на це звернення й допомогли виконавиці досягнути мільйона всього за тринадцять хвилин. Подарунок від користувачів зробив артистці нове ім’я на теренах соцмереж.

Зображення новонароджених дітей Бейонсе – Румі та Сера Картрерів – торішнього літа вподобали вісім мільйонів разів за дванадцять годин.

Селена вже давно стала королевою Інстаграму, адже вона має на ресурсі найбільшу кількість шанувальників. Ідеться про сто тридцять дев’ять мільйонів осіб. А цього року її ще й визнали другою найбагатшою інстаграм-зіркою. Цей титул озвучили представники фотохостингу, які щороку готують список знаменитостей, що заробляють найбільше грошей на спонсорських публікаціях в Інтернеті. Перше місце в тому списку посіла Кайлі Дженнер. Як зазначили, вона може стягувати до мільйона доларів за пост у соцмережі, а Селена – усього вісімсот тисяч за кожне оголошення.