Новини

Селена Ґомез посварилася з найкращою подругою Франсією Райсою, яка пожертвувала співачці свою нирку

1 августа 2019

Через два роки після того, як Селені трансплантували нирку Франсії, співачка більше не спілкується з найкращою подругою. Артистка, очевидно, засмутила приятельку, оскільки почала вести нездоровий спосіб життя попри те, що в 2017-му вирішила такі серйозні проблеми зі здоров’ям.

Райса пожертвувала одну зі своїх нирок 27-річний співачці й акторці, коли органи тої почали виходили з ладу через вовчак. Після операції позаторішнього літа вона визнала, що без допомоги Райси померла б, і сказала, що збирається зосередитися на оздоровленні.

Але зірка розчарувала подругу. Джерело розповіло «RadarOnline.com»:

«Селена зробила геть протилежне тому, що сказала. Вона стверджувала, що більше не буде пити, але не дотрималася обіцянки».

Засмучена Франсія, котра вручила такий дорогий подарунок подрузі, насварила Селену за таку поведінку, оскільки «досі любить її та піклується про неї».

«Вона сказала їй, що та здійснює нездоровий вибір, і що це хвилює її», – додало джерело.

Але Селена, начебто, не сприйняла поради подруги. Коли 31-річна акторка заскочила співачку за пиятикою, вони посварилися. Відтоді Селена з нею не спілкується. За словами інсайдера, вакуум у спілкуванні панянок триває з жовтня.

Нині, каже обізнана особа, поведінка Селени покращилася, але співачка не впевнена, чи зможе знову стати частиною життя Райси.

Наприкінці минулого року повідомляли, що після шпиталізації через низький рівень лейкоцитів у Ґомез стався психічний розлад. Пізніше вона розпочала терапію в медзакладі на Східному узбережжі США, де вчилася опановувати себе та ліпше реагувати на негативні події.

Щодо Райси, то, за її словами, вона пережила важкий час після операції з трансплантації. Акторка сказала, що була настільки слабкою, що не могла втримати свою собаку, маса тіла котрого становить сім кілограмів. «Це було жорстко. Я не могла його вигуляти», – пригадала Франсія Райса.